Maia Sandu

Maia Sandu față cu referendumul pro-familie:
boicot cu argumente excavate din nas

16:37, 5 octombrie 2018 | | 3994 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

”Nici o slugă nu poate să slujească la doi stăpâni. Fiindcă sau pe unul îl va urî şi pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va ţine şi pe celălalt îl va dispreţui. Nu puteţi să slujiţi lui Dumnezeu şi lui mamona”. (Luca 16:13-14)

Iată că în preajma referendumului pro-familie din România apele se separă. În sfârșit, orice persoană publică de peste Prut arată clar ce hram poartă și cui servește: poporului sau mafiei internaționale care ia bani de la alde Soros și i se închină ăluia cu coadă.  Toată liota de nemernici cu papion de la București se dă peste cap ca să facă pe de ditamai persoane simandicoase care ar promova ”valori europene”, ”corectitudine politică” și toleranță față de păcat și perversiune agresivă. Și iată că în legătură cu această ocazie a picat ca musca-n lapte  și amazoana politicii moldovenești Maia Sandu. Asta, fiind întrebată de către un jurnalist de la un post de televiziune dacă va merge sâmbăta sau duminica viitoare la referendum (tipa are cetățenie română) a miorlăit ceva incongruent, în limbaju-i searbăd, garnisit cu ticuri ideologice răsuflate, că nu va merge, va sta acasă.  Bietul gazetar n-a mai apucat să scoată din insipida, inodora și incolora duduie cum i-ar îndemna pe adepții său să procedeze, să voteze PRO sau CONTRA.  Atât de volubila coțofană a politicii moldovenești a tot dat-o în bâlbe și smiorcăieli despre statul de drept și lupta cu corupția.

Acum adepții acestei arătări fistichii pe firmamentul politicului moldav, dacă au mai păstrat ceva minte în tărtăcuță, ar fi bine să se întrebe: ”Așa, carevasăzică, stimată doamnă! Mătăluță din astea-mi ești? Bună treabă! Și noi, care am tot alergat după tine pe la mitinguri, credeam că ești mai de treabă”.

Hotărât lucru, acum doar cel orb sau turmentat definitiv de propaganda rețelei de  grantofagi, oploșiți prin ONG-uri și prin structuri media afiliate tartorilor din centrele de propagandă anticreștină, mai poate să cultive simpatii față de această fătucă parașutată din centrala globalistă peste capetele naive ale moldovenilor.  Orice persoană care se pretinde teafără la cap, născută din părinți normali, nu poate să conteste adevărul pur, care spune că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie. Și că aceștia se căsătoresc pentru a avea copii. Ce poate fi mai firesc decât una ca asta? Iar toate scornelile drăcești despre ”parteneriatele civile” sau ”căsătoriile dintre persoanele de același sex” sunt parte a războiului ideologic al mamonocrației globaliste, care slujește puterea întunericului.

O astfel de ”integrare europeană” a sperat lumea de prin părțile noastre? Curat-murdar, vorba lui Caragiale. Am scăpat de dracu” și am dat de tat-su! Am fugit din brațele comisarilor bolșevici și am nimerit în îmbrățișarea sordidă a sodomiților! Să nu fie! Referendumul din România trebuie să fie ca un duș rece peste capetele înfierbântate ale eurofanaticilor. Iată un prilej de trezire la realitate, de recăpătare a spiritului critic și a bunului simț.

Dacă respectiva stafie politică tot și-a dat arama pe față, am fi curioși să aflăm un detaliu, care poate fi relevant în situația cu pricina. Înainte de a îndruga acele gogomănii degradante la televizor, s-a consultat oare croncănitoarea euroentuziastă cu partenerul său politic Andrei Năstase?  Și dacă da, care a fost opinia acestuia? Platforma lui este DA sau BA? Ori laie, ori bălaie. Sau omul s-a conformat deja definitiv cu rolul secund, de umil purtător de trenă, în tandemul respectiv?

Iurie Roșca