Exemplu despre cum organizează propriile servicii secrete un atac terorist de tip jihadist – caz real! (CUM VA DEVENI OCCIDENTUL ISLAMIC)

22:42, 27 martie 2018 | | 1371 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Am afirmat în textul care deschide această serie a islamizării premeditate a Occidentului de către guvernările şi elitele acestuia, în scopul formării unei populaţii uniforme, cu statut de sclav „fericit” lipsit de conştiinţa de sine, că voi căuta să ilustrez toate afirmaţiile cuprinse în el privind existenţa acestui proces  intenţionat, minuţios gândit şi aplicat, cu aspecte ale realităţii pentru a le face cât mai convingătoare. Voi discuta, adică direct pe studii de caz.

În detalierea dimensiunilor şi componentelor procesului, am precizat că una dintre componentele dimensiunii politice a islamizării este organizarea de acţiuni teroriste de tip steag fals (înscenare) pe teritoriile statelor occidentale, puse pe seama terorismului musulman, pentru ca astfel să existe motive pentru restrângerea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti clasice. Iată un asemenea caz real.

3 mai, 2015. La şcoala Curtis Culwell Center, din oraşul Garland, Texas, are loc un concurs de caricaturi şi desene pentru copii cu tema Mahomed, la care sunt prezenţi  olandezul Geert Wilders, preşedintele Partidului  Libertăţii, şi organizatorii Robert Spencer, administratorul site-ului Djihad Watch, et Pamela Geller de la American Freedom Defense Initiative.  Către ora 19, doi musulmani din Arizona, Elton Simpson et Nadir Soofi, simpatizanţi ai ISIS, coboară din automobilul lor înarmaţi cu puşti de asalt şi trag asupra agentului de pază al şcolii Bruce Joiner  şi asupra poliţistului Greg Stevens, încercând să intre în şcoală. Agentul, neînarmat, este rănit la picior, dar poliţistul scoate pistoulul şi îi doboară pe cei doi.

În tot acest timp, un agent FBI, care îi urmărise pe jihadişti cu maşina, făcea poze ale scenei. După doborârea teroriştilor, caută să se retragă, dar este oprit de poliţia locală şi este nevoit să se deconspire, numele lui rămânând secret pentru public şi presă. Astfel se află de existenţa lui şi de faptul că, deşi fusese pe urmele acestora, nu încercase în niciun moment să intervină. Mai mult chiar, agentul care se dădea drept un islamist, îi trimisese cu câteva zile înainte unuia dintre cei doi mesajul Tear up Texas, un îndemn de atac cu referire clară la evenimentul de la Curtis Culwell Center şi îi ajutase să cumpere armele ridicând o interdicţie, care se referea la ei, din sistemul pentru verificarea cumpărătorilor de arme.

Atacarea centrului ar fi însemnat o lovitură dublă: pe de o parte o mulţime de victime, cu preponderemţă copii, ceea ce ar fi contribuit la înspăimântarea populaţiei şi, odată cu rezultatele altor atacuri similare, la luarea unor  aşa-zise măsuri sporite de luptă împotriva terorismului jihadist, adică de instaurare a statului poliţienesc, şi, pe de altă parte, la eliminarea celor trei personaje incomode menţionate mai sus, critici acerbi ai politicii de islamizare a guvernelor occidentale. Ca o dovadă în plus a acestui al doilea scop, asupra lui Robert Spencer a existat o tentativă de otrăvire în mai 2017, în Islanda.

Toate detaliile de mai sus au fost reamintite miercuri, 22 martie, în emisiunea lui Tucker Carlson de la Fox News, la care au fost prezenţi agentul de pază, Bruce Joiner împreună cu avocatul său, ca urmare a începerii procesului intentat în toamna anului 2017 de agentul de pază al centrului pentru rănire premeditată. pentru că FBIul a refuzat să le răsoundă, cei doi vor căuta să afle prin intermediul judecătorului răspuns la mai multe întrebări printre care şi:

  • de ce agentul FBI nu a chemat echipajele de intervenţie,
  • de ce nu a fost prevenită poliţia locală în legătură cu atacul,
  • până la ce nivel din FBI se cunoştea operaţiunea montată de agent,

Pe ansamblu, procesul ar putea duce la divulgarea de detalii şi documente extrem de sensibile pentru FBI şi pentru fostul director avocatul având convingerea că fostul director James Comey, dat afară între timp de preşedintele Trump, a minţit pentru a acoperi agenţia.

Quod erat demonstrandum! Concluziile trageţi-le singuri.

Prezentarea cazului în diverse etape o găsiţi în întreaga presă americană.

Pe această temă a atacurilor teroriste organizate de serviciile secrete interne voi reveni cu o analiză, aplicată pe cazurile reale întâmplate, asupra caracteristicilor care unesc diversele atentate şi fac ca ele să fie bănuite, cu un grad mare de certitudine, ca înscenări de tip steag fals.

Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com