Cine incendiază, devastează și profanează bisericile în Franța?

13:34, 16 aprilie 2019 | | 4391 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Iată că Franța, mult pătimita Franță, cea înecată în sânge și călcată în picioare de către forțele antihristice începând cu anul marii catastrofe naționale și mondiale, cel al pretinsei Revoluții Franceze, 1879, este lovită dureros de acestă dată chiar în inimă. Cea mai de preț relicvă a fiicei mai mari a Bisericii, Franța, catedrala care a simbolizat manifestarea de vârf a spiritualității creștine din Europa de Apus timp de opt secole a fost mistuită de flăcări. Pentru cei care mai cred în mitul unui accident stupid, în versiunea unei imprudențe umane, dau mai jos un citat dintr-un articol scris de bunul meu prieten irlandez, catolicul fervent, Gearoid O Colmain, intitulat ”Arderea Notre-Dame de Paris și Războiul Împotriva Frumuseții”, publicat azi pe protalul nostru, versiunea engleză .

Până la 3 biserici sunt atacate zilnic în Franța, însă publicul nu află nimic din mass-media. Circa 1000 de biserici au fost atacate doar pe parcursul ultimului an. Sataniștii atacă oamenii din lăcașele de cult, aruncă cu excremente peste pereții acestora, distrug statui. Însă nimeni nu vorbește despre asta.  Nimeni nici măcar nu știe despre asta. Dar atacurile se înmulțesc săptămână de săptămână. Dușmanii Bisericii Romano-Catolice au frică de Franța mai mult decât de orice altă țară. Franța este singura țară cu un rege care a devenit sfânt, Louis IX, sau Sfântul Louis în secolul XIII…

În Franța disidența împotriva Noii Ordini Mondiale este reprezentată de către romano-catolic.  Orice altceva este o absurditate. Atunci când Roma a căzut în masonicul cult al morții în 1963, odată cu consiliul Vatican II, cei care au rezistat au fost anume teologii Franței. Ei aveau deja un secol și jumătate de experiență de a rezista în fața cultului masonic al morții, din momentul când ocultiștii au preluat puterea în 1789.

Monseniorul Marcel Lefèvre a spus în 1989 că anume masoneria este cea care conduce Biserica Romei. El a mai spus că este în posesia unor probe scrise că aceștia țintesc un guvern mondial sub controlul lor…”. (A se vedea celebra carte a Monseniorul Marcel Lefèvre ”Ils l’ont découronné. du libéralisme à l’apostasie: la tragédie conciliaire” (rom: ”Ei L-au detronat, L-au trădat pe El şi rus: ”Они предали Его. От либерализма к отступничеству”. Autorul arată cum ierarhia Bisericii Catolice L-a vândut pe Hristos. –n.n.)

Așadar, indiferent de faptul ce explicații vor lansa autoritățile franceze cu privire la cauzele incendiului catedralei Notre-Dame de Paris, creștinii din această țară, descreștinați de teroarea unor forțe demonice preț de peste două secole, au un prilej de un tragism apocaliptic să-și revină din letargie. Întregul spațiul occidental, devastat spiritualmente de către forțe oculte aflate în slujba unor secte satanice, a primit un ultim avertisment. Sau poate a fost atras din nou într-o provocare de proporții, ținta căreia este să înece într-o baie de sânge Vestul continentului nostru în urm unui război civil între autohtoni și musulmani? În orice caz, un lucru este cert. După ziua de 15 aprilie 2019, nu doar Europa Occidentală, ci întreaga lume intră într-o spirală a unor schimbări vertiginoase și ireversibile. Nimic nu va mai fi așa cum a fost. Iluzia unui Occident stabil și prosper s-a mistuit în focul de ieri, iar norul de fum de-asupra Parisului vestește vremuri întunecate, tumultuoase și pline de necunoscute.

Iurie Roșca,

16 aprilie