Călin Georgescu ca model de inspirație pentru cei cu dragoste de neam

10:48, 11 noiembrie 2015 | | 2093 vizualizări | Un comentariu Autor:

Călin Georgescu a mai expus, în textul său, încă odată strategia de dezvoltare sustenabilă a României. După căderea Guvernului Ponta numele domniei sale s-a vehiculat din nou ca a unui potențial candidat la funcția de Prim-ministru. Însă şi de această dată sforile s-au tras din exterior, în detrimentul României şi în avantajul străinilor. Programul împărtășit de Călin Georgescu este poate singurul în stare să salveze România de dezastrul politic, economic, social, cultural şi moral, în care se prăbuşeşete de un sfert de secol.

Însă problema-cheie rămâne aceeaşi: cum să ajungă la cârma țării într-un sistem politic de tip mafiot, corupt, paralizat de schemele financiare oculte şi de cercurile dinafară care fac şi desfac politicul românesc, un om, o echipă de oameni de anvergura unui Călin Georgescu? Iată o întrebare la care încă nu a găsit răspuns nici societatea românească, nici Republica Moldova. Caruselul electoral îşi are regulile lui perverse în societatea de piaţă în care trăim. Societatea spectacolului scoate în prim-plan cohorte de circari care posedă la perfecţie arta perversă de manipulare a mulțimilor. Astfel de inşi ştiu cum să pună în funcțiune banul murdar şi rețeaua media pentru a-şi perpetua dominaţia în cadrul unui sistem al plutocraţiei.

Aşadar, România a mai ratat o şansă de a avea în fruntea Guvernului o personalitate care are respiraţia necesară pentru a face istorie, nu bâlci politicianist.

Iar noi, cei de dincoace de Prut, avem noi oare în acest moment vreo speranţă ca următoarea guvernare, pe care o cloceşte – a câta oară! – gaşca sordidă care a uzurpat puterea încă din 2009, să se inspire din concepţia de dezvoltare a unui Călin Georgescu? Ar fi cu totul naiv să ne mai facem iluzii în acest sens. Asta pentru că rapacitatea, ignoranța, trufia şi servilismul față de centrele de comandă din exterior reprezintă însăşi esenţa clasei politice locale.

ŞI atunci, ce ar fi de făcut, aş putea fi întrebat. Despre asta vom vorbi cu altă ocazie. Iar pentru moment vă recomand să citiţi cu creionul în mână textul de mai jos, elaborat de Călin Georgescu, ca să vedeți cum ar trebui guvernată o ţară. Asta şi ca să vă convingeţi cât de primitiv, contraproductiv şi antinaţional este actul de guvernare exercitat de către cei cu „parcusul european” pe buze şi cu câlţi în loc de creieri în cap.

Navighează dupa cuvinte-cheie: