Bătaie de joc: Astăzi 8 martie, Ziua internațională a femeii, LGTB-iștii au proclamat Săptămâna internațională a adopțiilor de copii !

13:01, 8 martie 2018 | | 900 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Atenție, de ziua când toți copiii din lume știu că trebuie să cumpere flori și dulciuri pentru mămicile lor, iar soții să le îmbrățișeze, să le spună că le iubesc și să le mulțumească pentru tot, deci de Ziua internațională a Femeii și a mamelor, Asociația internațională a homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor,  transsexualilor, intersexualilor și a persoanelor cu alte deviații sexuale (IGLA), un ONG (se putea altfel?) cu sediul la Geneva, în Elveția,  a proclamat săptămâna începând la 8 martie drept Săptămâna  adopțiilor și creșterii copiilor, pentru toți membrii asociației.

         Iată un gest mizerabil și o provocare!

După cum se poate vedea în planiglobul alăturat, adopțiile de către cuplurile deviante sunt legale în America de Nord, trei țări din America de Sud, în Vestul Europei, cu anumite interdicții în Italia și Sardinia, în Africa de Sud și în aproape toată Australia. Deci, numai în lumea anglo-saxonă și la câțiva sud-americani. În rest, în vasta majoritate a Planetei, în Europa de Est (inclusiv Austria), Rusia, toți vecinii ei (inclusiv Finlanda), China și toată Asia, inclusiv Japonia și toată Africa, LGTB-iștii sunt cazuri penale ori cel puțin ținuți la marginea societății, iar de adopții de copii nici pomeneală. Cu miliardele de oameni din această parte imensă a Planetei, cu locul de prima superputere a lumii probabil rezervat Chinei, cu ortodoxia și creștinismul biblic, sănătos, al est-europenilor, rușilor etc. cu budismul și taoismul chinezilor, cu hindusismul și islamismul subcontinentului indian, cu mahomedanismul lumii arabe, șansele și viitorul LGTB-ului sunt ZERO. Liberalismul, democratizarea Western-style și “misiunea civilizatorie” a lumii anglo-saxone nu pot “ajuta” aici cu nimic.

Radu Toma