Ambasada SUA scuipă în obrazul unui neam creștin

23:54, 21 mai 2018 | | 5305 vizualizări | 2 Comentarii Autor:

Adevăratul stăpân al Moldovei își netezește pe cap lacheii

După ce scârboasa și degradanta acțiune de sâmbătă a liotei lepădate de neam și credință  (cunoscute după abrevierea LGBT) s-a consumat, în timp ce creștinii care protestaseră pașnic încă își tămăduiau rănile pricinuite de forțele de represiune, ambasada SUA a slobozit chiar luni o declarație care scoate în vileag dintr-odată câteva adevăruri deopotrivă dramatice și scandaloase.

Republica Moldova este un protectorat al imperiului global american

Declarația respectivă precizează că ambasada SUA în Moldova salută și mulțumește oamenilor legii pentru permisiunea și sprijinul privind organizarea marșului „fără frică”, desfășurat la data de 19 mai în capitală, unde zeci de persoane au manifestat în susținerea comunității LGBT din Republica Moldova. Prin urmare, polițiștii din Republica Moldova sunt lăudați pentru isprăvile făcute nu de către ministrul de Interne, nici de către prim-ministru și nici măcar de cea mai influentă persoană din arcul guvernamental, Vlad Plahotniuc. Cei care le pun notă la purtare, deși nu reprezintă autoritățile de stat ale țării noastre, exercită de facto puterea în Republica Moldova, aș cum îi șade bine oricărei colonii ajunse sub dictatul unui centru imperial. Și deoarece este vorba de o acțiune organizată de către un grup inspirat, finanțat și susținut de către hiperputerea americană, altfel nici nu putea fi.

Declarația cu pricina nu suflă nicio vorbă despre actele de violență cu totul disproporționate și nejustificate, întreprinse de către polițiștii echipați și înarmați până în dinți cu mijloace de reprimare, în urma cărora au avut de suferit fețe bisericești, femei și copii care s-au ales cu leziuni corporale, gaze lacrimogene, îmbrânceli și înjosiri.

Întreaga garnitură guvernamentală este redusă la postura ingrată de executanți docili ale ordinelor stăpânirii de la Washington

Deloc întâmplător mamelucii din vârfurile guvernamentale, care au însușit perfect arta încovoierii în fața noilor comisari, preferă să nu comenteze deschis acțiuni de acest gen. Motivul tăcerii lor este flagrant: și actuala guvernare, și grupul LGBT au același sponsor și protector. Iar cine plătește, acela comandă muzica.

Desigur, cinismul actualei puteri ar putea-o împinge spre justificarea tipică pentru niște coțcari, precum că banii nu au miros. A nu se uita că „partenerii de dezvoltare” din Occident au sponsorizat Ministerul de Interne în ultimii ani cu suma de 57 de milioane de euro. Astfel, nu mai avem niciun temei să considerăm că statul nostru ar mai dispune de forțe de ordine. În mod evident, polițiștii moldoveni au devenit niște simpli mercenari la cheremul celor care îi plătesc.

Comunicatul ambasadei SUA mai precizează că „salută poliția din Moldova pentru că a permis participanților să organizeze marșul tradițional „Fără Frică” pe data de 19 mai, pentru a-și exercita drepturile fără teamă de violență, discriminare sau criminalizării statutului sau conduitei LGBT. Am participat în calitate de parte pentru a încuraja respectul pentru libertate, demnitate și egalitatea tuturor oamenilor – inclusiv a celor de la LGBT. Atunci când fiecare cetățean este protejat pe baza egalității și cu demnitate, stabilitatea globală este consolidată”.

Dincolo de beția de cuvinte prezentă în scriitura respectivă și de traducerea infectă, realizată de funcționarii moldoveni ai ambasadei SUA, numai orbii sufletește și impotenții intelectuali nu pot să nu întrevadă o forță malefică pusă pe alienarea lumii prin prezentarea celor mai rușinoase devieri drept normă.

Statul american este exponentul răului absolut

Pretutindeni în lume, unde s-au extins tentaculele caracatiței globaliste de dincolo de Atlantic, popoarele ajunse sub raza de influență a acestora se aleg cu războaie, jaf economic, înrobire politică și desfigurare a tradițiilor și culturilor naționale. În acest sens, Moldova nu este o excepție, ci parte a unei strategii generale. Și așa cum în perioada sovietică orice conștiință lucidă și demnă își asuma riscul de a înfrunta pe față regimul totalitar comunist, tot astfel la ora actuală orice om cu demnitate, orice patriot  simte nevoia să-și exprime deschis și categoric dezacordul cu noua formă de totalitarism postmodern, ascunsă în spatele zâmbetului hollywoodian al unchiului Sam.

Din nefericire, însă, cei care în perioada Perestroika au intrat în conflict cu regimul comunist și au militat pentru independența și libertatea țării au ajuns aproape in corpore în tabăra unui alt inamic, nu mai puțin periculos, însă mult mai perfid decât fosta URSS. Fascinația în fața „lumii libere”, pe care o întruchipa Occidentul până la căderea comunismului, le-a paralizat în mod iremediabil capacitatea de analiză și spiritul critic. Noul discurs totalitar găsește sol fertil în societățile post-comuniste în primul rând din cauza lipsei unui sistem de referință solid al pseudo-elitei politice, mediatice și culturale. Aceasta a alunecat în mod natural din paradigma ateismului comunist în cea a ateismului liberal. Discursul dominant de azi nu mai proferează amenințări și nici nu constrânge cu mijloace kaghebiste societățile colonizate. Tactica seducției cu pseudovalorile occidentale transformă așa-zisa intelectualitate într-o masă de manevră mobilizată împotriva tradiției și Bisericii propriului popor.

Cei care au văzut imaginile șocante de la acțiunea plină de ură și violență de sâmbătă trebuie să facă o alegere univocă. Fiecare trebuie să se întrebe, de partea cui este, a homosexualilor, lesbienelor și polițiștilor sau a creștinilor care li s-au opus în mod pașnic, cu rugăciuni, stând în genunchi celor care ne calcă în picioare demnitatea națională? Cale de mijloc nu există. Iar cine nu ia atitudine deschisă, nu este decât un laș și un lepădat de Hristos.

În fața agresiunii americane împotriva independenței, demnității și credinței noastre ne putem opune doar asumându-ne solidaritatea creștină

Asta pentru că un alt factor de coeziune pur și simplu nu există. În fața acestei necesități stringente de o actualitate maximă, orice atitudine partizană, orice divizare pe false criterii ideologice sau partinice reprezintă dovada unei ignoranțe duhovnicești și geopolitice catastrofale. Iar cine mai crede că valori precum limba și cultura națională, drapelul național, istoria națională ar fi suficiente pentru identitatea unui patriot se înșală amarnic. Da, acestea sunt niște valori fundamentale și incontestabile. Însă înaintea tuturor valorilor există una care primează, din care derivă toate celelalte, și anume relația fiecăruia dintre noi cu Biserica Ortodoxă. Altfel spus, calitatea de patriot este una seacă, stearpă și găunoasă în lipsa calității de bun creștin, de mărturisitor al lui Hristos. Mai grav, fără identitatea religioasă, celelalte însușiri, oricât de nobile și lăudabile, transformă omul într-o scamă în bătaia vântului. Iar conducătorii noștri, în lipsa unei busole spirituale, nu pot aduce decât nenorociri și suferințe nesfârșite propriului popor.

Revenind la porcăria de sâmbăta trecută, săvârșită de sodomiții protejați de polițiști, îmi exprim întreaga admirație pentru creștinii care  au ieșit să li se opună. Anume ei, așa puțini cum erau, au salvat onoarea neamului nostru. Ia să vedem dacă acești oameni se vor învrednici de vreo distincție bisericească din partea Înalt Prea Sfinției Sale, Mitropolitul Vladimir sau de vreun ordin din partea Excelenței Sale, domnului Președinte Igor Dodon.  Deși nu tinichele râvnesc acești creștini, nici onoruri. Frica de Dumnezeu și iubirea de oameni este cea care îi ghidează. Adică, mă rog, niște abstracțiuni, în accepția potentaților momentului.

Iurie Roșca