Un deputat român vrea să-i elimine pe sorosişti, la fel ca Erdogan pe puciști

18:24, 26 septembrie 2016 | Politica | 835 vizualizări | Un comentariu | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/0C0BG

Sebastian Ghiţă, deputat PRU, îi vede pe „ong-iştii lui Soros” ca principali vinovaţi de formarea unui stat paralel în România. Ghiţă anunţă nu doar proteste la orice miting al „ong-urilor lui Soros”, dar şi legi care să-i elimine pe oamenii lui Soros din funcţiile publice.

Propunerile deputatului Sebastian Ghiţă seamănă cu epurările operate de preşedintele Recep Erdogan în Turcia împotriva adepţilor lui Fethullah Gulen, scriestiripesurse.ro.

Ghiţă susţine că în România a apărut, pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, PRU, care se opune creării unui stat paralel cu statul român.

Vezi și  Declarația unei noi majorități parlamentare, semnată de 55 de deputați, a ajuns pe masa lui Timofti

„Pentru prima dată după 10 ani, o forţă politică naţională, Partidul România Unită, se ridică şi spune STOP încercării de a crea un stat paralel cu statul românesc. După greşeala de săptămâna trecută, când au atacat şi luat cu asalt Parlamentul României, oamenii din ONG-urile lui Soros şi acest Ghinea încearcă să se regrupeze mediatic”, sustine Sebastian Ghiţă.

Deputatul doreşte ca orice manifestaţie neautorizată a ONG-urilor lui Soros să fie blocată de o contra-manifestaţie şi propune o lege care să interzică ocuparea de funcţii publice membrilor ONG-urilor lui George Soros şi celor care în ultimii 5 ani au fost membri ai acestor ONG-uri.

Vezi și  Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității

De asemenea, PRU cere aplicarea legii care interzice magistraţilor, judecătorilor şi procurorilor de a primi bani, premii, distincţii sau alte foloase din partea ONG-urilor.

sursa: Sputnik Moldova-România

Articole relevante

Naționaliștii români vor forma o alianță în alegerile parlamentare din...
accesări 1251
Naționaliștii români își strâng rândurile în vederea participării solidare în alegerile parlamentare care vor avea loc la sfârșitul acestui an. Pe 10 ...
Ovidiu Hurduzeu aderă la Partidul România Unită, o nouă formațiune naț...
accesări 893
Cunoscutul doctor al Universității din Standford, scriitor și critic social român, promotor al ideilor economice distributiste, Ovidiu Hurduzeu a ader...
Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    dancu, 30 octombrie 2016 la 18:22

    Nu va potriviti la aiuritul aista, e plecat cu pluta.