PDM i-a şi exprimat neîncrederea premierului Streleţ

19:02, 28 octombrie 2015 | Politica | 9621 vizualizări | 5 Comentarii | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/gN8Mr

Democraţii nu-l mai văd pe Valeriu Streleţ în fruntea Guvernului şi îl îndeamnă să plece de bună voie. În caz contrar va fi demis cu o moţiune de cenzură care invocă acţiuni de corupţie.

Partidul Democrat i-a exprimat neîncredere premierului Streleţ, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu.

Acesta a invocat drept motive faptul că după 15 octombrie Streleţ nu s-a mai comportat ca un premier, ci a devenit apărătorul înflăcărat al fostului preşedinte al PLDM.

În al doilea rând Lupu a invocat faptul că Streleţ nu a convins democraţii că a renunţat la cererile de demisii pe care PDM nu le agreează şi nici la ideea unei şedinţe parlamentare speciale pe care o cere Platforma DA.

„Nu am primit răspunsuri la întrebările noastre. PDM i-a exprimat vot de neîncredere lui Streleţ. I-am propus să-şi dea benevol demisia, ca să nu ajungem să votăm o moţiune de cenzură în care există acuzaţii de corupţie. Din considerente de oportunitate Streleţ ar face bine dacă ar demisiona benevol”, a declarat Lupu.

sursa: Sputnik Moldova

Articole relevante

Consultări la Președinție fără rezultate: nu există niciun candidat, s...
accesări 1456
După consultările cu șeful statului cu privire la desemnarea unui candidat pentru funcția de premier, părțile, care au participat la întrevederi, au d...
Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,