Chirtoacă – gata să meagă la dubă

13:22, 26 octombrie 2015 | Politica | 1081 vizualizări | Nu există niciun comentariu | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/TaW2f

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este gata să meargă la pușcărie în cazul, în care ar avea pentru ce, susține edilul. Comentând acuzațiile liderului PLDM, Vlad Filat făcute în plen, precum că Chirtoacă ar avea pe rol vreo 600 de dosare penale la Procuratură, Chirtoacă nu a negat și nici nu a  confirmat aceste afirmații, menționând că mai rău ar fi dacă ar unul mai serios.

,, La dubă cu plăcere, dar nu știu dacă am pentru ce, nu cred că am pentru ce. Pot să am și 6000 de dosare. Mai rău e când ai unul și bun”, a declarat Dorin Chirtoacă jurnaliștilor.

Amintim că în discursul său ținut de la tribuna Parlamentului în ziua când i-a fost ridicată imunitatea de deputat, fostul premier Vlad Filat l-a atemnționat pe liderul PL, Mihai Ghimpu, că pe numele nepotului său la Procurtură ar exista circa 600 de dosare penale.  Atât Ghimpu, cât și Chirtoacă au negat inițial existența unor astfel de dosare.

Articole relevante

Subalternii lui Chirtoacă riscă mandat de arest
accesări 560
Procurorii vor cere judecătorului de instrucţie stabilirea măsurii preventive – arestul în cazul celor trei funcţionari de la Primăria Chişinău învinu...
Monumentul preferat de Chirtoacă pentru întâlniri cu blondele sale
accesări 1008
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a confirmat ferm că deja a divorțat de jurnalista Anișoara Loghin, la nici șase luni de căsnicie. Toți au re...
Navighează dupa cuvinte-cheie: