Clienții băncilor furate rămân FĂRĂ CARDURI

17:38, 2 octombrie 2015 | Economie | 976 vizualizări | Nu există niciun comentariu | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/QSKbf

Clienții Băncii de Economii, Unibank ȘI Banca Socială vor rămâne fără carduri bancare în condițiile în care cele trei bănci urmează să intre în proces de lichidare.

„Soldurile neutilizate din conturile de carduri, împreună cu depozitele la vedere și cele la termen ale persoanelor fizice și juridice de la băncile sus-menționate, vor fi transferate în mod centralizat la alte bănci, cu păstrarea condițiilor din contractele de depozit existente. Informația referitoare la băncile destinatare va fi pusă la dispoziția clienților Băncii de Economii S.A., Unibank S.A. și Băncii Sociale S.A. prin subdiviziunile teritoriale”, spune Banca Națională a Moldovei.

BNM îndeamnă deținătorii de carduri emise de Banca de Economii S.A., Unibank S.A. și Banca Socială S.A. să se asigure cu mijloacele bănești necesare înainte de blocarea cardurilor emise de aceste bănci.

sursa: Moldova24.info

Articole relevante

Primele trei bănci din lume sunt din China
accesări 858
Patru dintre cele mai mari cinci bănci din lume sunt din China, potrivit celui mai recent clasament la nivel global, realizat de SNL Financial. To...

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *