Această mașină electrică de la Nissan ar putea fi soluția pentru orașele aglomerate

15:30, 23 martie 2016 | Diverse | 632 vizualizări | Nu există niciun comentariu | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/c87Iz

Toată lumea vrea mașini electrice, și e destul de evident că în fiecare zi crește câte puțin concurența pentru Tesla. Cei de la Nissan au prezentat New Mobility Concept, o mașină neobișnuită, dar care ar putea fi extrem de practică în orașele aglomerate.

Mașina prezentată de Nissan ar avea două locuri, poziționate unul în spatele celuilalt, și dimensiuni reduse. În plus, ar trebui să plătești taxe mai mici pentru ea, încât nu face rău mediului. Mai mult decât atât, poți să parchezi vreo patru NMC-uri pe un loc de parcare obișnuit. Încărcarea ar dura trei ore și jumătate, viteza maximă ar fi de 40 de kilometri pe oră, iar bateria lithiu-ion ar asigura o distanță de 64 de kilometri, la fiecare încărcare.

Vezi și  Evolio lansează un fel de "skateboard" electric care costă 2.000 de lei, are autonomie de 15 km și cântărește 13 kg

Mașina celor de la Nissan este o adaptare cu modificări foarte mici aduse modelului Renault Twizy, care costă 6.000 de lire. Deocamdată, în SUA, NMC este folosită ca experiment, cu ajutorul Scoot Network. Poți închiria un Nissan New Mobility Concept pentru șase dolari jumătate de oră și pentru 80 de dolari pentru o zi întreagă. Într-adevăr, prețul de închiriere pentru o zi întreagă este puțin piperat, dar șase dolari pentru o zi de plimbare cu o mașină electrică, mai ales dacă e ceva nou pentru tine, nu sună atât de rău.

Vezi și  Sute de exemplare “50 de nuanțe de gri” au ajuns la maculatură într-un oraș britanic

sursa: Playtech.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *