INEDIT: Salon Internațional de Carte, la Chişinău

23:15, 22 august 2016 | Cultura | 3268 vizualizări | Nu există niciun comentariu | Autor:
Adresa scurtă: http://flux.md/v33BX

Eveniment important în capitală. Iubitorii de carte sunt așteptați să participe în perioada 31 august – 4 septembrie la deschiderea Salonului Internațional de Carte, ediţia a XXV-a.

La Centrul Internaţional de Expoziţii (CIE) ”Moldexpo”, pavilionul doi, vor fi expuse zeci de mii de titluri de carte românească. Îndemnăm bibliomanii să-şi aleagă cărţi raportându-se la repere culturale de anvergura unor gânditori precum Mihai Eminescu, Mircea Eliade, Lucian Blaga sau Nae Ionescu, exponenți de marcă ai identității românești.

Evenimentul este organizat în contextul sărbătoririi „Limba Noastră” marcată în Republicii Moldova, de către Ministerul Culturii al RM în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Asociația Editorilor din România.

Salonul Internațional de carte va putea fi vizitat între orele 10:00 – 20:00, la CIE Moldexpo.

sursa: Sputnik Moldova

Articole relevante

Hotărâre ISTORICĂ a Bisericii Ortodoxe Române: Anul 2017 va fi dedicat...
accesări 3065
Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a luat o hotărâre de importanță istorică. Astfel, în ședința de lucru al organismului care păstorește român...

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *